• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Fotografie Kolejowe klimaty...

hobbystah0

Znany użytkownik
Reakcje
535 21 1
Myślę, że LHS był, jest i zawsze będzie klimatyczny - szczególnie ze względu na "symfonię podkutych kół" :) Film z dzisiaj.

Kpt. Nemo

Łowca cech
Donator forum
Ekspert
Reakcje
21.198 508 29
Takie fragmenty szyn znalazłem dziś w Rogowie, użytych jako podpory w wiacie przed lokomotywownią.

DSC_0988-crop.JPG

DSC_0989-crop.JPG

DSC_0990-crop.JPG

DSC_0991-crop.JPG

I ostatnia całkiem "współczesna" choć starsza ode mnie.

DSC_0992-crop.JPG

43domek12

Użytkownik
Reakcje
0 0 0
Czy ktoś z Was się orientuje czy można zwiedzić muzeum kolejnictwa w Jaworzynie Śl.(czy jest dostępne dla zwiedzających) oraz jakie są ceny biletów wstępu?

43domek12

Użytkownik
Reakcje
0 0 0
No ale co chcesz Pawle... Niektórych wujek Google chyba gryzie... :podstepny::gwizd:
Za podanie linku oczywiście DZIĘKUJĘ.:)
Jednak złośliwy komentarz zbyteczny,nie świadczy zbyt dobrze o piszącym.Jak było zbyt ciężko,to trzeba było mój wpis zignorować.Ja podobnych komentarzy na forum (publicznie)nie zamieszczam.:(

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Reakcje
25.420 387 20
Za podanie linku oczywiście DZIĘKUJĘ.:)
Jednak złośliwy komentarz zbyteczny,nie świadczy zbyt dobrze o piszącym.Jak było zbyt ciężko,to trzeba było mój wpis zignorować.Ja podobnych komentarzy na forum (publicznie)nie zamieszczam.:(
OK, masz rację. Następne takie wpisy będę już ignorował. :(:oops: