• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Fotografie Kolejowe klimaty...

Kanclerz

Znany użytkownik
Reakcje
376 3 0

No to jeszcze tytułem wczorajszej wrzutki - podmiana na Rumunach nie miała fajrantu - przyjechali po załadowany żwirem (przez powyższą kaczkę) skład, który potem zabierali do Nysy. Następnie z Nysy brali kolejny próżny skład pod załadunek by już nocą przewieźć wszystko do Kędzierzyna. Co ciekawe, na tej stacji była czynna kasa towarowa. Gdyby nie Passat, żółte kresy na peronach i EVNy to ciężko by rozpoznać, który to rok.

404W

Znany użytkownik
Reakcje
517 21 0
genialny pomysł,zwiedzanie ekspozycji siedząc w wagonach odkrytych,trzymam kciuki.
I na pohybel włącznie ze stalowym prętem po nerach tym zielonym jak by co.
O widzę, że jesteś miłośnikiem Gestapo czy NKWD, skoro podobają ci się ich metody. Well, to tylko kolejny raz świadczy o twojej kulturze osobistej.
Tylko się nie pomyl jak będziesz bił, bo dziś za ekologów robią kolesi Szyszki z kół łowieckich, a taki jeden z drugim może cię w rewanżu odstrzelić i kolejni kolesie zakwalifikują to jako wypadek na polowaniu.

Andrzej Px48

Aktywny użytkownik
KMK N-orma
Reakcje
62 0 0
" Eee,jakby ja breszczaty był na jedno oko to by może i uwierzył, już my raz kabana pastą na dzika przerobili, ale w druge strone nie da rady"-myślę ,ze ten cytat z ,,Nie ma mocnych" wystarczy. Widać w Cze-w-ie smogu za dużo i na ,,łocy" im padło.