• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Fotografie Koleje Śląskie

Adam Okuń

Znany użytkownik
Reakcje
1.284 3 0
"Elf" numer 004 na Gołonogu, a miał być "Sobieski". Znacie to uczucie gdy przygotowujecie łowisko, nęcicie drogą zanętą, czekacie cierpliwie na branie potężnego sazana, a tu na kiju ... płotka? ...:gwizd:

Harry Potter

Znany użytkownik
Reakcje
3.067 81 12
Z tym 27WEb to bym nie powiedział, że pierwszy ELF dla KŚ.
Z tego co mnie pamięć nie myli kolejność ELFów w KŚ to było EN76 apotem 27WEb...a ogólnie jak nas wysłali na "szkolenie" do Pesy
To najwięcej było SKM/KM ( jakoś zbliżone terminy dostaw) a gdzieś dalej na stanowiskach w hali KŚ i tramwaje SWING dla Warszawy i jeszcze jakiegoś miasta- niestety po barwach wozów nie byłem wstanie określić jakiego...
Poza tym jak widać po konfiguracji EZT wygląda prawie jak 35WE - efekt pamiętnego przetargu...:gwizd::gwizd::gwizd:

yahya

Znany użytkownik
Reakcje
76 2 0
Czy Koledzy z GOP mogą napisać, czy ex-warszawskie 14WE obecnie często pojawiają się na trasach KŚ?

Adam Okuń

Znany użytkownik
Reakcje
1.284 3 0
@yahya w zeszłym roku dość często go trafiałem w okolicach godziny 16:00 na linii nr. 1 w Sosonowcu, Będzinie lub w Gołonogu. Trzy mam na flickr

EN76-005 między tarczami otrzegawczymi przejazdowymi - Dąbrowa Górnicza 2016-02-07

Romek 222

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
EN57-1533 należący do Kolei Sląskich jako pociąg relacji Tychy Lodowisko-Sosnowiec Gł. złapany podczas postoju na przystanku Tychy Zachodnie(07.09.2014).
DSC_0063 (2)-1.jpg