• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Fotografie Koleje Śląskie

Adam Okuń

Znany użytkownik
Reakcje
1.432 3 0
Pociąg 27WEb-004a Kolei śląskich w drodze do Gołonoga. Młody obywatel, którego widzicie po lewej stronie ledwo uszedł z życiem. Darłem się i gwizdałem na bezmyślnego łebka maszerującego środkiem toru ale dopiero sygnał pociągu dał mu porządny ładunek w majtki. Mało nóg nie połamał uciekając z toru...za chwilę podziękował. Powiedziałam mu żeby raczej podziękował komu innemu za to, że za jego plecami nie było Pendolino bo w tym miejscu już by uciec nie zdążył, a ja miałbym fotkę dla TVNu ...:podstepny:... i młody chyba popuścił drugi raz ;)

27WEb-004a.JPG

axer1970

Znany użytkownik
Reakcje
157 1 0
Chochlik, Zechcyk, brzoza, dąbek
oj wesoło pisze Pan Jarząbek!:)
A teraz tak na poważnie: o ile dotychczasowe zasady oznaczeń taboru były mi znane, to teraz jakoś nie wiem dlaczego akurat 36WEa? Te "a" mnie zastanawia...

Adam Okuń

Znany użytkownik
Reakcje
1.432 3 0
Jeszcze jeden "Elf" z wczoraj. W tym miejscu będę próbował złapać w przyszłym tygodniu pociąg Moskwa-Nicea. Chyba ostatnia szansa na dobre światło w okolicy godziny 06:00 w tym roku...przy odrobinie szczęścia będę miał wschód słońca po prawej stronie.

EN76-004a Gołonóg 2015-09-03