• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja KFT Transport

OP
OP
kacper1224

kacper1224

Aktywny użytkownik
Reakcje
3 0 0
Przepraszam za moją kolejną długą nieobecność...

Otóż w firmie zaszły pewne, duże zmiany. Mianowicie:
1. Zostały cztery naczepy typu chłodnia + jedna firanka.
2. Zostały zakupione cztery naczepy 20ft; 20-26ft do transportu tank-kontenerów.
3. Zostały zakupione dwie naczepy cysterny do transportu materiałów niebezpiecznych.
4. Na bazie został "postawiony" warsztat i biuro ( postaram się zrobić zdjęcia ).

Tymczasem dwa zdjęcia z nowymi naczepami:

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.702 387 20
Idealnie dobrałeś tą podkontenerówkę do Mana. Wygląda jakby była dla niego stworzona. (y)

UniQue

Aktywny użytkownik
Reakcje
374 2 0
powiem tak modele pierwsza klasa :) napatrzeć się nie można :)
Kolego zdradź mi, jeśli oczywiście to nie tajemnica :-D na scanii widzę obrysówki na przednim grillu, z czego one są zrobione lub gdzie takie dostać? :-D bo genialnie to wygląda :)

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
Dobra, naczepy każdy zna ale dawaj fotki z tankami i pokaż tyły naczep, bo pewnie coś tam dłubałeś....mmm, albo jeszcze nie bo już były by takie fotki.

OP
OP
kacper1224

kacper1224

Aktywny użytkownik
Reakcje
3 0 0
Muszę nadrobić zaległości, podczas mojej nieobecności na forum firma KFT przeniosła się na większą, lepszą bazę. Parę zdjęć z niej:

Mercedes-Benz Actros MP3 dostał halogeny, a jego naczepa została odświeżona.

Tymczasem z warsztatu w końcu wyjechał DAF "XF100", który po wypadku za czasów bycia XF95 został przerobiony na pushera, dostał nowy ryjek i lusterka. :D

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.369 67 1
Mercedes można powiedzieć że w standarcie firmowym :D Daf mi się podoba po przeróbkach . Fajna taka wersja po przeróbkach , taki krajowy tuning :D 3 osie w tym modelu też jak najbardziej na plus . Idealny temat na dwa "tematy" ;)

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.127 108 2
Świetne modele , tylko w Dafie nie podoba mi się to coś czerwone , nie wiem czy to kocioł miał być czy skrzynka ?