• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja KFT Transport

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.702 387 20
Bardzo fajnie zrobiony zestaw. Naczepa jednoosiowa idealnie się tu wpasowała. Podoba mi się ten mały zestawik.

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Dosyć osobliwe Atego, ciężko jest spotkać je jako ciągnik siodłowy. Łatwo je pomylić z Axorem. Krótka dystrybucyjna naczepa idealnie tutaj pasuje.

OP
OP
kacper1224

kacper1224

Aktywny użytkownik
Reakcje
3 0 0
Witam! Przepraszam za moją długą nieobecność. Muszę powoli nadrabiać zaległości w pokazywaniu modeli, chociaż nie wiem czy mi się to uda, bo ostatnio znowu zabiegany jestem. Dzisiaj pokażę drugiego i jak na razie ostatniego MANa w KFT. Naczepę dostał od wiśniowej Scanii R drugiej generacji, która dostała nowego Schmitza. ;)

MAN TGX 18.540 XXL + Schmitz S.KO.

DyrdekHz

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Kolor standardowy jak na Twoją firmę, ale mnie bardziej zainteresowało wnętrze, bardzo fajnie wygląda. Masz może fotki samego "wkładu" bez kabiny? I z czego robisz taśmy odblaskowe? Niezłym detalem jest też ta tęczowa tabliczka imienna, często spotykana u nas.;)(y)

OP
OP
kacper1224

kacper1224

Aktywny użytkownik
Reakcje
3 0 0
Kolor standardowy jak na Twoją firmę, ale mnie bardziej zainteresowało wnętrze, bardzo fajnie wygląda. Masz może fotki samego "wkładu" bez kabiny? I z czego robisz taśmy odblaskowe? Niezłym detalem jest też ta tęczowa tabliczka imienna, często spotykana u nas.;)(y)
Postaram się zrobić zdjęcie samego wnętrza. Taśmy odblaskowe wycina mi kuzyn, nie wiem czy to naklejka czy folia, trudno mi to w tym momencie nazwać. :D