• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Manufaktura KD MODEL - modele wagonów tramwajowych w skali H0

OP
OP
TORONCIAK

TORONCIAK

Aktywny użytkownik
Reakcje
521 24 3
Pierwszy próbny wydruk z nowej drukarki, co prawda wymaga jeszcze prób i dobrania odpowiednich parametrów. Ale naprawdę widać różnicę w jakości...

Załączniki

OP
OP
TORONCIAK

TORONCIAK

Aktywny użytkownik
Reakcje
521 24 3
OP
OP
TORONCIAK

TORONCIAK

Aktywny użytkownik
Reakcje
521 24 3
Oto i on po wstępnym naniesieniu kolorów na człon. W testerze wszystkie elementy łącznie z wnętrzem się spięły, co nie oznacza że wszystko idzie z górki. Do wymodelowania zostały wózki człon c i kilkanaście detali.

Załączniki

OP
OP
TORONCIAK

TORONCIAK

Aktywny użytkownik
Reakcje
521 24 3
:p Dobra będę cicho bo mnie dojadą! A teraz tak na poważnie nikt nie właduje pieniędzy w serię 28 jednostek w trzech wersjach nadwozia...

daromaro

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
1.586 120 86
To może też w 1/120. Mniej materiału by poszło a ilu kolegów było by uszczęśliwionych, tym mocniej, że nikt dla nich takiego fabrycznego modelu nie wypuści.

OP
OP
TORONCIAK

TORONCIAK

Aktywny użytkownik
Reakcje
521 24 3
Dałem z siebie całe 30% i pomalowałem swinga... Teraz czeka na odlew formy do szyb. Po za tym zastanawiam się nad naniesieniem jakieś bohomazów na testowy człon.

Załączniki

Vectronik

Aktywny użytkownik
Reakcje
120 7 2
Witam. Mam raczej przyjazne koledze @TORONCIAK gdyż jestem BARDZO zainteresowany kupnem jakiegoś modelu kolegi produkcji. Czy jest dostępna jakaś strona internetowa do zamówień, bądź cennik, i jak to się w ogóle robi aby zamówić u kolegi jakiś tramwaj?