Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kurde, ja nie pamiętam, a powinienem pamiętać "Lasek na Kole", wszak to kiedyś moje dziecięce kwadraty. Możecie mi odświeżyć pamięć? (pewnie to było po tym jak już się wyprowadziłem z okolicy"
W 2019 roku ET41-001 wjechał w próżny skład platform znajdujących się w pociągu Ecco Rail. Zniszczone wagony usunięto na bok i tak sobie wesoło wrastały.
W 2019 roku ET41-001 wjechał w próżny skład platform znajdujących się w pociągu Ecco Rail. Zniszczone wagony usunięto na bok i tak sobie wesoło wrastały.
...na przeciwko nastawni...
Wypadek miał miejsce dość nie długo po wymianie blokady z półsamoczynnej na samoczynną ( samoczynna blokada liniowa, obecnie jak to PLKa określa "wieloodstępowa blokada samoczynna)...
Mechanior o tym zapomniał chyba, a droga hamowania towarka... ,no cóż...
I się stało to, co się stało...