Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Jak dla mnie super, chwilę się zastanawiałem nad kieszenią na rejstrację w tylnej klapie, ale wczesne wersje tak właśnie miały;
Pamiętajcie o tej poręczy pod oknem
O tym myśleliśmy , dzięki temu, że te ściany są z blachy to jest pełna dowolność na modyfikacje i zrobienie wszelkich odmian różniących się takimi detalami.
Na razie myślimy o doprowadzeniu tego to w miarę sprawnego regularnego wydawania, każde odmiany ingerujące w model 3D a co za tym idzie nowe odlewy itp. to jest cenny czas.
Poszukuję zdjęć lub jakichkolwiek materiałów, które umożliwiłby wykonanie malowania nieisteniejącego już PKS Wodzisław Śląski. Mi się niestety nie udało nic znaleźć, a bardzo zależy mi właśnie na tym malowaniu.
Poniżej przedstawiam pierwsze kilka wzorów malowań, które planujemy zrobić.
Ponieważ wiele ludzi dopytuje, wrzucam choć nie chętnie zdjęcia prawie finalnej budy. Weźcie pod uwagę, że są to tzw. "brudnopisy". Wszelkie prace konstrukcyjne zostały zakończone. W tym tygodniu pracuje nad odlewami finalnej wersji budy i detali wnętrza. Modele prezentują się trochę goło, bo nie mają wnętrz. Same wnętrza będą dość detalicznie wypełnione.