Dzięki Uriel. :grin:
Panowie mili, nie przesadzajmy. Roco przy tym modelu wygląda niemal tak samo, jest tylko troszkę gorszy, dlatego napisałem że A.C.M.E. poszło o kroczek dalej.
xdamian, zdjęcia aż takie piękne nie są. Widziałem tutaj na forum już dużo lepsze. Chciałem zrobić zdjęcie dachu, ale nie mam statywu to wychodziły z ręki oczywiście rozmazane. Wolę nie dawać nic, niż i tak nic nie warte. A kawałka toru nie mam nawet, bo mam tylko długie fleksy przymocowane do desek, by puszczać swoje nabytki. Do zdjęcia by to mi się nie zmieściło w tym miejscu, co cykałem zdjęcia.
psz, klameczki są ładne, ale nie są przestrzenne. To też jest odlew z pudłem, tylko ładnie to pomalowano (czytaj dokładnie).
DarekW, właśnie między innymi te wpusty na środku pudła zdecydowały o wyborze. Poza tym, niemal w 100% detale podwozia są zgodne, czego powiedzieć nie można o Roco.
Wracając jeszcze do zdjęć, to nieskromnie przyznam, że mi się najbardziej podoba ta druga fotka.
No i wciąż jeszcze nie jeździłem tym modelem. Zaraz to uczynię. :grin:
A propos firmy A.C.M.E. Właśnie się ukazała informacja, że ma być EU11 tej firmy. Jeśli jakość będzie taka, jak tego modelu, to będzie piękny model.