Kilka zdjęć, nasza chluba, znaczy prezesów, absolutny przerost formy nad treścią, frezarka wyposażona w funkcję plotera rysująco-wycinajacego, ni pies ni wydra, frezowała tylko raz własny stół, dużo tańszy jest specjalizowany ploter dedykowany dla naszych potrzeb, czemu go nie kupili, krętymi drogami chadzają decyzje moich prezesów.
Bramowy, napęd śrubą kulową.
Widok na głowicę.
Nasz archaik 29 lat, raz awaria mechaniczna, reszta to pękające wężyki, skamieniałe po latach i zawory, a raczej ich elementy gumowe, nie lubięgo naprawiać bo się nie mieszczę w środku.
Napęd zębatkowy.
I ploter frezujący budowa z nieruchomą bramą.
Samoróbka z przed dwudziestu lat, utrzymująca głowicę w jako takim położeniu, to jak pisałem prototyp, mam zanim mnóstwo pracy, powoli eliminuję wady, ale ciągle jest zajęta, a modernizacja to nie dwie minuty.
Nikt Ci się nie będzie wcinał w Twój projekt, dla mnie i tak już jesteś zwycięzcą bo ruszyłeś d*** i coś robisz, ja Ci życze powodzenia choć zrobiłbym to inaczej, gdybym mógł Ci pomóc, drogę znasz.
Wszystko to co staram się pokazać i powiedzieć ma Ci pomóc , nie zniechęcić.
Do boju.
Bramowy, napęd śrubą kulową.
Widok na głowicę.
Nasz archaik 29 lat, raz awaria mechaniczna, reszta to pękające wężyki, skamieniałe po latach i zawory, a raczej ich elementy gumowe, nie lubięgo naprawiać bo się nie mieszczę w środku.
Napęd zębatkowy.
I ploter frezujący budowa z nieruchomą bramą.
Samoróbka z przed dwudziestu lat, utrzymująca głowicę w jako takim położeniu, to jak pisałem prototyp, mam zanim mnóstwo pracy, powoli eliminuję wady, ale ciągle jest zajęta, a modernizacja to nie dwie minuty.
Nikt Ci się nie będzie wcinał w Twój projekt, dla mnie i tak już jesteś zwycięzcą bo ruszyłeś d*** i coś robisz, ja Ci życze powodzenia choć zrobiłbym to inaczej, gdybym mógł Ci pomóc, drogę znasz.
Wszystko to co staram się pokazać i powiedzieć ma Ci pomóc , nie zniechęcić.
Do boju.
- 3
- 4
- Pokaż wszystkie