A ja bym się pokusił o rozbicie epoki III na dwie - tą z orzełkiem i bez orzełka. Podziemny sklep warszawski
usilnie i z uporem dorównującym mojej ukochanej babci, wydaje wyłącznie wagony w malowaniu epoki III orzełkowej. Mi to na przykład w ogóle nie pasowało, nie pasuje i pasować nie będzie. Jestem bardzo ciekawy, czy jestem w tym odosobniony czy nie. Do epoki bez orzełka pasuje dużo więcej modeli choćby z tego względu, że największy producent taboru w ep. III - Roco wypuszcza większość modeli w malowaniu bez orzełka.
Ktoś mógłby powiedzieć, iż takie działanie zapycha luke, myślę jednak, że taka ankieta mogłaby doskonale naświetlić jak to jest naprawdę.
A to czego mi naprawdę brakuje to modele z II połowy lat osiemdziesiątych, tego prawie jak na lekarstwo
Ktoś mógłby powiedzieć, iż takie działanie zapycha luke, myślę jednak, że taka ankieta mogłaby doskonale naświetlić jak to jest naprawdę.
A to czego mi naprawdę brakuje to modele z II połowy lat osiemdziesiątych, tego prawie jak na lekarstwo