Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Dziękuję!
Napisów już nie dopracuję, bo to kalki.
Niestety popełniłem głupi błąd w środku i szlag mnie trafia! Nie odkleiłem folii ochronnej z szyby w lewym kontenerze, niestety wewnątrz! W prawym też jest jakaś nitka z kleju... . Załóżmy, że mają brudne szyby, czasem tak bywa w rzeczywistości. Niepotrzebnie bawiłem się z wnętrzem, ale musiałbym oderwać dach, co nie jest wykonalne bez zniszczeń.Trudno , pozostanie tak, jak jest
Na niejednej budowie będąc dziwiłem się, że wewnątrz były klamki. W mojej opinii nie dość, że one tam nie pasowały, to jeszcze ścian nikt nie wyłożył mièkką okładziną. A przydaloby się... Kraty w oknach za to były...
Świetna robota Jędrek... teraz kolej na tojtoje....
Dziękuję, miło, ze ci się podoba!
Niekoniecznie. Na razie będą dwa jednakowe,chociaż zostało mi kilka liter.
Jeśli będę jeszcze robił kontenery, to chyba jednak Containex. Łatwiej maluje się na granatowo, niż na biało...
Powstał sobie taki dźwig.
Mam prośbę o podpowiedź!
Po pierwsze, czy w czasie pracy te kratownicowe elementy do przedłużania ramienia są po prostu odłożone na bok?
Jeśli to czytasz Maćku, czy mógłbyś przypomnieć , jakiej grubości plecionki wędkarskiej używałeś?
Te nitki są tragiczne...