• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Jędrek w robocie

OP
OP
Jędrek K

Jędrek K

Gruzomistrz
Reakcje
570 7 0
Tak mnie koplementujecie, że mam ochotę podłubać przez weekend dalej.
Dziękuję!
Koparka będzie kiwać się z wykorzystaniem serwa.
Dzisiaj przyszły lampy Omkia (właściwie Omak). Trzeba było poczekać, ale warto. Zresztą świetny kontakt i sympatyczny "gość". Polecam!
Szkoda , że na samochody od Seweryna czekam już 2 miesiące...

jestrabh

Znany użytkownik
Reakcje
2.820 40 1
No kolego, jak od Seweryna to powinieneś napisać, że dopiero czekasz 2 m - ce;) A ile jeszcze to potrwa to tylko Pan Bóg i Seweryn wie:D:ROFL::LOL: Ja oczekiwanie przeliczam na kwartały bo mniejsze liczby wychodzą.:):)

OP
OP
Jędrek K

Jędrek K

Gruzomistrz
Reakcje
570 7 0
DSCF2490.JPG DSCF2491.JPG DSCF2492.JPG
Jakoś nie pasuje mi długość przyczepy w stosunku do czerwonego kontenera.
Powinien być z przodu, z tyłu, czy symetrycznie względem osi?

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.773 67 1
Przyczepa jest dobra jak dla mnie , tylko ta oś przednia jakby za bardzo do tyłu cofnięta . Zdarza się tak że trafi się jakiś mniejszy kontener i jest tak przewożony . Powiem szczerze że to zdjęcie poglądowe całego placu powala . Pięknie się to zaczyna prezentować .

Abarth

Znany użytkownik
Reakcje
234 5 0
Podoba mi sie jak to sie prezentuje, fajnei dbasz o szczegoly dzieki czemu diorama jest coraz bardziej realna. Bardzo mi sie podoba złom podniesiony przez dzwig, nie jest rownomierny tylko tak ulozony jakby sie w rzeczywistosci ulozył (y)

OP
OP
Jędrek K

Jędrek K

Gruzomistrz
Reakcje
570 7 0
"To ja poproszę jeszcze więcej złomu bo ta ładowarka będzie bezrobotna"
DSCF2524.JPG Mówisz i masz!:)
Mam kilka niemieckich pojazdów, których miejsce jest na złomowisku, ale zniszczę je w inny sposób.:D
DSCF2522.JPG DSCF2523.JPG
Przy okazji zrobiłem z papieru śniadaniowego kilka plandek. Jutro je dokończę.
DSCF2517.JPG DSCF2516.JPG DSCF2520.JPG
A taki mam od dzisiaj widok do zasypiania nad łóżkiem...:)

Ostatnio edytowane:

jestrabh

Znany użytkownik
Reakcje
2.820 40 1
Jedni liczą barany inni betoniarki;) Ciężarówka przykryta plandeką z tą paletą na dachu.......widok bezcenny(y)
Widzę, że o ile dobrze widzę to chyba więcej rzeczy będzie pod plandekami?

OP
OP
Jędrek K

Jędrek K

Gruzomistrz
Reakcje
570 7 0
Kiedyś chciałem mieć akwarium, teraz też mam, tyle że bez rybek.:)
Fajnie , ze się Wam podoba.
Tak, mam kilka pakunków pod plandekami.
W sumie trochę papieru i farby, a efekt jest i to zdecydowanie bez dużych nakładów finansowych.:)

OP
OP
Jędrek K

Jędrek K

Gruzomistrz
Reakcje
570 7 0
Miała być budowa drogi i wiaduktu, ale chyba zdążę do wiosny tylko skład kruszyw i może wywóz ściętych drzew.
Kolega Jarekom obiecał kruszarkę, ale chyba jest trochę zajęty zawodowo i będę musiał poczekać.
Ale do Poznania (o ile będzie) zdążę!:D

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
W robocie 440
W robocie 113