Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Jakiś czas temu do firmy dotarły dwa nowe zestawy, w zasadzie dwie nowe naczepy i jeden ciągnik.Actros już był wcześniej, ale teraz będzie ciągnął coś innego.
Daf z tym sreberkiem kapitalnie się prezentuje . Zestaw jakich wiele na naszych drogach . Jeśli chodzi o te do transportu maszyn to też świetne , aczkolwiek ja bym na jednym dał dwa walce , a na drugiego może rozkładarkę do mas .
Obydwa z ostatniej prezentacji bardzo fajne, zarówno pod względem kolorystyki, przeróbek jak i samej konfiguracji. Jeszcze wcześniej pokazałeś "Wieltona" a raczej Krone z kalkami Wieltona. Proponuje obrócić do góry nogami tylną belkę i na nią dać tablice wyróżniające. Prosty zabieg a na pewno podwyższy poziom modelu względem prawdziwych naczep spod znaku Wielbłąda.
Pierwsza eRka na forum, czy może już przegapiłem w innych tematach?
Zarówno w modelarstwie jak i realu z czasem coraz bardziej podobają mi się nowe pojazdy spod znaku Gryfa. Trzeba przyznać, że model jest dobrze odwzorowany.
Świetnie wygląda ta żółta Scania z tą wanną. Spotkałem się we Francji z identycznie skonfigurowanym zestawem i mogę powiedzieć, że wygląda jak prawdziwa tylko blachy nie te