Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Pięknie zrobiony ten Mercedes. Takie delikatne waschowanie na jasnych kolorach to ja lubię. Wygląda naprawdę jak w rzeczywistości 1:1. Kempf też zrobiony świetnie. Ten wilk to ciekawy i unikatowy dodatek. Podoba mi się ten zestaw.
Tak też myślałem, ale ostatnio widuję takie zestawy z dwu-ośkami i jakoś mi się tak spodobało.Temat jednak rozwojowy bo w Iro Transie nie ma jeszcze ciągnika trzy-osiowego.
Moje zdanie bez jakiegoś dużego doświadczenia jest takie że naczepa by dała rada ale ciągnik myśle że powinno być np jakieś volvo 750 3 osiowe czy coś w tym stylu ale na pewno ktoś Ci doradzi lepiej
Jak zobaczyłem ten zestaw to pomyślałem dlaczego nie dałeś ciągnika 6x2 , ale po chwili uznałem że chyba tak jest fajniej . Sporo właśnie takich składów widać z maszynami budowlanymi . Także model mi się bardzo podoba . Co do ładowności tego zestawu to w takiej konfiguracji dwa walce bez problemu jadą . Jeden w oryginale waży max 15 ton . Z tym co Mikołaj napisał że wożą walca i rozściełacz w konfiguracjach ciągnik 2 osiowy i naczepa 3 osiowa też się zdarza , ale obawiam się że wtedy zestaw może być lekko przeciążony . Można w takie niuanse nie wnikać bo mi też się kiedyś zdarzyło 420 konną premiumką wieść w wywrotce 38 ton żwiru