Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kolejny rewelacyjnie wykonany model. Jestem pod wrażeniem detali i ich pomalowań. Ciężko wzrok oderwać, bo naprawdę świetny jest ten model. Gratuluję posiadania.
Dziś coś w skali 1-18, trochę histori naszego motor sportu , niestety Solido źle podpisało ten model , bo w tym malowaniu i specyfikacji to był rajd Rosji no ale poza tym model jak dla mnie robi wrażenie A jeśli chodzi o cenę zakupu to jest ona niższa niż ciężarówka Herpy w fajnym malowaniu
Staram się zbytnio nie rozbudowywać kolekcji w innych skalach jak 1/87 jednak koło nie których modeli nie sposób przejść obojętnie, wiem do idealnego modelu dużo brakuje bo nie ma skrętnych kół no ale cóż
Rewelacyjny model kupiłeś. Gratuluję dobrej decyzji. IXO zrobiło kilka ciężarówek, ale są to naprawdę świetne modele i w bardzo dobrej cenie. Mam tego i zastanawiam się czy nie zainwestować jeszcze w niebiesko-białego, bo też mi się podoba. Pięknie wygląda na Twojej dioramie. Super zdjęcia.
Dziś Uaz 469 skala 1/24 producent WHITEBOX, prezent z okazji moich dzisiejszych imienin, a jak wiadomo najlepsze prezenty robimy sobie sami
Jak na tak dużą skalę model nie powala detalami i szczegółami ale za to 106 zł i przesyłka gratis za nówkę model i człowiek wiele wybaczy