Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Ten Land Rover RAC to skala 1/76 firmy Oxford w wersji Series I 109. Rozbawiła mnie ta "radiowa służba drogowa" Oczywiście bez urazy
Pozdrawiam i życzę szczęśliwego nowego roku 2024
Ten Land Rover RAC to skala 1/76 firmy Oxford w wersji Series I 109. Rozbawiła mnie ta "radiowa służba drogowa" Oczywiście bez urazy
Pozdrawiam i życzę szczęśliwego nowego roku 2024
To jest Land Rover Series III 109 z Cararamy na licencji Oxfordu w skali 1:72. Mam taki sam. Tam ich jest trzy. Ten wojskowy, piaskowy pick up i ambulans. Tam jeszcze są dwie serie oprócz tych trzech wyżej wymienionych. Jest LR Safari, LR ambulans z straży przybrzeżnej oraz policyjny LR, a ta trzecia seria to LR Royal Mail, LR Gas i LR Army Vagon z biały dachem... Jedne z najlepszych modeli jakie udało się wydać firmie Cararama na licencji angielskiego Oxfordu.
Tak to wygląda mniej więcej seria 1: