• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

1:1 Holowniki do ciężarówek

Railways

Znany użytkownik
Reakcje
1.115 18 0
Generalnie foty wstawiacie tu rewelacyjne;). Nie daleko mojej roboty jest wielka baza holowników ale nie dadzą zrobić fotek:(. Byłem tam pare razy ale nie darady:niepewny:. Więc pozostaje czakać na jakąś okazję pojawienia się tego sprzętu w mieście.

dmvip

Znany użytkownik
Reakcje
1.545 18 1
Może nie zapomniał, z powodu przebudowy wodociągów połowa skrzyżowania jest wyłączona z ruchu. W ulicę którą chciał skręcić często gęsto przelatuje się na "późnym zielonym" :):) wręcz na czerwonym, zanim do krzyżówki dojadą auta z naprzeciwka. Podejrzewam że właśnie tak chciał przeskoczyć kierowca i mu się nie udało :):). Może dla tego że obok rozkopują ulice i nie ma możliwości ścięcia zakrętu, ot ostre 90 stopni :) i Bamm.

Railways

Znany użytkownik
Reakcje
1.115 18 0
Ciekawe fotki wygrzebaliście z netu(y). Tu mam holownik Canada, ta fotka już była tylko, że w innym wątku z relacji w muzeum REME:
Przodem:

20140210_121833.jpg

Bokiem:

20140210_121821.jpg

Tyłem:

20140210_121953.jpg

W środku:

20140210_121908.jpg

[DOUBLEPOST=1430046955][/DOUBLEPOST]Ten Bedford jako model tylko 1:1 jest nadal w użyciu ale dostałem odmowe na zwiedzenia bazy REME. Za to może teraz się uda bo są w trakcie wyprowadzki i baza idzie w ręce prywatne.