Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Dzięki, to tylko fotki z netu. Przy odrobinie szczęścia można wyłapać ciekawe fotki z pośród tysięcy fotek.
[DOUBLEPOST=1429205866,1429205300][/DOUBLEPOST]np takie, holownika wiać niewiele ale za to widać co potrafi.
Generalnie foty wstawiacie tu rewelacyjne. Nie daleko mojej roboty jest wielka baza holowników ale nie dadzą zrobić fotek. Byłem tam pare razy ale nie darady. Więc pozostaje czakać na jakąś okazję pojawienia się tego sprzętu w mieście.
Akcja w centrum Słupska. Może niezbyt pasuje do wątku, ale holownik SCANIA w akcji. Reszta to taka ciekawostka . Z prawej strony rozkopany jeden pas, z lewej wywrócony hakowiec MAN.
Akcja w centrum Słupska. Może niezbyt pasuje do wątku, ale holownik SCANIA w akcji. Reszta to taka ciekawostka . Z prawej strony rozkopany jeden pas, z lewej wywrócony hakowiec MAN.
Może nie zapomniał, z powodu przebudowy wodociągów połowa skrzyżowania jest wyłączona z ruchu. W ulicę którą chciał skręcić często gęsto przelatuje się na "późnym zielonym" wręcz na czerwonym, zanim do krzyżówki dojadą auta z naprzeciwka. Podejrzewam że właśnie tak chciał przeskoczyć kierowca i mu się nie udało . Może dla tego że obok rozkopują ulice i nie ma możliwości ścięcia zakrętu, ot ostre 90 stopni i Bamm.
Ciekawe fotki wygrzebaliście z netu. Tu mam holownik Canada, ta fotka już była tylko, że w innym wątku z relacji w muzeum REME:
Przodem:
Bokiem:
Tyłem:
W środku:
[DOUBLEPOST=1430046955][/DOUBLEPOST]Ten Bedford jako model tylko 1:1 jest nadal w użyciu ale dostałem odmowe na zwiedzenia bazy REME. Za to może teraz się uda bo są w trakcie wyprowadzki i baza idzie w ręce prywatne.