• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Hachette Trabant 601 1/8

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
27.057 388 20
Kapitalnie wygląda z tą przyczepą. Świetna robota. (y) Zestaw jest po prostu rewelacyjny. Podoba mi się.

Dobrzyn

Moderator Forum Prawdziwa kolej wąskotorowa.
Zespół forum
Reakcje
1.259 3 1
Piękny jest ten Qek Aero. Trabant zresztą też. Tak z czystej ciekawości. Ileż ten zestaw kosztował?

OP
OP
Irokez46

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
12.261 49 0
Nie mam pojęcia, nie liczę ile te modele wychodzą w ogólnym rozrachunku (wolę żyć w nieświadomości :ROFL:). Płatność raz na miesiąc przez dwa i pół roku mniej więcej nie jest odczuwalne aż tak jakby trzeba było na raz zapłacić.:rolleyes:

Dobrzyn

Moderator Forum Prawdziwa kolej wąskotorowa.
Zespół forum
Reakcje
1.259 3 1
Nie mam pojęcia, nie liczę ile te modele wychodzą w ogólnym rozrachunku (wolę żyć w nieświadomości :ROFL:). Płatność raz na miesiąc przez dwa i pół roku mniej więcej nie jest odczuwalne aż tak jakby trzeba było na raz zapłacić.:rolleyes:
Pytam, bo chciałem porównać koszt zakupu modelu z... zakupem Trabanta w skali 1:1. Mój rocznik 66 (do remontu) kosztował w 2018 równe 3000 PLN.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Skala 1:8 oraz 1:12 81
Skala 1:8 oraz 1:12 0