• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Impreza Gliwice – MINIATUROWA POLSKA – Świat wokół kolei – 26-27 września 2020 r.

BoGneR

Znany użytkownik
Reakcje
3.889 35 2
o mały włos na nie doszło do tragedii.
To cofnij może, co? PADŁEM! :ROFL::ROFL::ROFL:

Byłem z rodziną... kącik dla dzieci z cierpliwością i poświęceniem gospodarzy tego stoiska budzi mój pełen podziw. Ciągle pilnowanie się z maseczkami, dezynfekcja stanowisk... SZACUN! Brawa dla Was! Makieta Lego rośnie w siłę. Z gatunku modelarstwa H0 moją uwagę zwróciła centrala rybna. Dodanie nagrania dźwiękowego istotnie podnosi klimat i sprawia, że nie chce się odchodzić. Jednak zdjęcia nie oddają klimatu i odbioru osobistego ;)
No mój hit tej imprezy...

IMG_20200926_171701.jpg

Model wykonany fenomenalnie! Ultra delikatne pantografy i cudownie odwzorowane wózki sprawiają, że radość z posiadania tego modelu jest ogromna! Przeciwnie do ceny...

hjugytf

Znany użytkownik
Reakcje
500 49 4
To cofnij może, co? PADŁEM! :ROFL::ROFL::ROFL:

Byłem z rodziną... kącik dla dzieci z cierpliwością i poświęceniem gospodarzy tego stoiska budzi mój pełen podziw. Ciągle pilnowanie się z maseczkami, dezynfekcja stanowisk... SZACUN! Brawa dla Was! Makieta Lego rośnie w siłę. Z gatunku modelarstwa H0 moją uwagę zwróciła centrala rybna. Dodanie nagrania dźwiękowego istotnie podnosi klimat i sprawia, że nie chce się odchodzić. Jednak zdjęcia nie oddają klimatu i odbioru osobistego ;)
No mój hit tej imprezy...

Zobacz załącznik 757332

Model wykonany fenomenalnie! Ultra delikatne pantografy i cudownie odwzorowane wózki sprawiają, że radość z posiadania tego modelu jest ogromna! Przeciwnie do ceny...
wspomniana centrala rybna

KacperWKK

Aktywny użytkownik
Reakcje
412 44 8
Kolega na Giełdzie na forum wspomniał iż w Gliwicach ktoryś ze sprzedawców posiada kompletną obudowe zieloną do SM42 Piko czy można prosić o jakieś namiary kto to sprzedaje? Jakiś kontakt zdobyć, oczywiście prośbę kieruje do osób które są lub jutro będą na Miniaturowej Polsce. Pozdrawiam i dziękuję za pomoc. :)

Brejlovec

Moderator Działu Imprezy
Zespół forum
Donator forum
FREMO Polska
SMK Katowice
Reakcje
1.042 16 0
Parę fotek z dzisiejszego dnia.
s1.JPG

Kolejka w dobie koronawirusa.

s2.JPG

Stoiska sklepów modelarskich w Holu A.

s3.JPG

W tym roku kontynuowaliśmy seminaria.

s5.JPG

Widok na lewą stronę hali.
s6.JPG

Symulator CTL jak zwykle cieszył się duża popularnością.
s7.JPG

Są też modele samochodów.
s8.JPG

Wspominany wyżej kącik dla dzieci.

Kris

Znany użytkownik
Reakcje
3.708 67 5
Również byłem, dosłownie na "chwylunię".
Jestem nadal pod wrażeniem konsekwencji i determinacji organizatorów i wystawców. (y)(y)(y)(y)

Miło było poznać na żywo tych, z którymi dotychczas znałem jedynie z forum.

Centrala Rybna jest na żywo...do zjedzenia. Po prostu MIODZIO :)

OBY TAK DALEJ. Czekam już na przyszłoroczną edycję.
Może wreszcie będę dysponował czasem na tyle, by pobawić się z Wami po drugiej stronie barierek :)

Tempest

Znany użytkownik
Reakcje
729 4 0
I ja tam byłem trochę się pokoronawirusować. Centrala rybna też przykuła moją uwagę. Brakowało mi jednak w tle tej dioramy/makiety widoku oddalonego morza, najlepiej z prawej strony tam gdzie stał kuter. Pisk mew jako podkład dźwiękowy to naprawdę świetny pomysł.