• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Gabaryty - Brodagaz

Maverick

Znany użytkownik
Reakcje
398 37 5
Ten gabaryt też mi sie podoba ale musisz opierniczyć tego co zaladowal tą ladowarkę bo zapomnial opuścić/odpuścić silowników na lyżce! :D To grozi poważną usterką. ;)

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
13.059 52 0
Ładować Broda to ty nie umiesz.:ROFL::p
ITD zaraz go zatrzyma za tak niechlujne zabezpieczenie ładunku.Poprzedni gabaryt chyba bardziej mi się podobał.

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.726 109 2
Ten gabaryt też mi sie podoba ale musisz opierniczyć tego co zaladowal tą ladowarkę bo zapomnial opuścić/odpuścić silowników na lyżce! :D To grozi poważną usterką. ;)
No jest problem bo ładowarka z demobilu i wszystko ma na sztywno sklejone.:cry:

Ładować Broda to ty nie umiesz.:ROFL::p
ITD zaraz go zatrzyma za tak niechlujne zabezpieczenie ładunku.Poprzedni gabaryt chyba bardziej mi się podobał.
Irokez ty wiesz co ja myślę o tych służbach i jak ich pozdrawiam.;) HWITD

kubass2

Znany użytkownik
Reakcje
8 0 0
Marcin mechanik to se da rade z hydrauliką też i będzie cacy :D. Kolejny gabarycik (y) troszkę ta ładowarka nie pasuje jako ładunek :gwizd:.

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.726 109 2
Dzięki za odwiedziny i komentarze.
Wiem tło jest fatalne ale na razie nie mam pomysłu na lepsze a moja drukarka nie ogarnia nic tylko A4.
P1360210.JPG
P1360213.JPG
P1360215.JPG
P1360216.JPG
P1360220.JPG