• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Gabaryty - Brodagaz

pj-pauli

Znany użytkownik
Reakcje
142 8 0
Z tego co wiem to Wildów za dużo nie ma ;), znaczy modeli.:)
No racja, z mojej wiedzy i tego co miałem albo jeszcze mam to

pilot Sprinter (jw. na zdjęciu
chyba 3 gabaryty
wywrotka man z naczepą (j.w. na zdjęciu)
wywrotka Man 2000 4 osiowa
Volvo hakowiec - kontenerowiec
Koparka Liebherr
Ładowarka Liebherr
Kruszarka Liebherr
Zamiatarka Man
Przyczepa budowlana :)

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.726 109 2
no racja, z mojej wiedzy i tego co miałem albo jeszcze mam to

chyba 3 gabaryty
Koparka Liebherr
Ładowarka Liebherr
Kruszarka Liebherr
Zamiatarka Man
W sumie dobrze że ta lista jest dość krótka , może uda się coś trafić.:D

M&M

Znany użytkownik
Reakcje
673 22 2
No racja, z mojej wiedzy i tego co miałem albo jeszcze mam to

chyba 3 gabaryty
Koparka Liebherr
Ładowarka Liebherr
Kruszarka Liebherr
Zamiatarka Man

Wydawało mi się że tego jest więcej :oops: , a dzwigu nie było ? I o jaką kruszarkę chodzi ?

pj-pauli

Znany użytkownik
Reakcje
142 8 0
Wydawało mi się że tego jest więcej :oops: , a dzwigu nie było ? I o jaką kruszarkę chodzi ?
Dźwig jest w Hochtief, a to nazywam kruszarką: Liebherr crawler excavator Litronic R954 Longfront:) Herpa 248242

Jeszcze jest napewno mleko :) tutaj taka mała ściągawka http://www.josima.de/index.htm .
Wchodzimy w bestand i tam w firmę max wild i pokazują się nam modele w malowaniu tej firmy .
a właśnie to wszystkie, dzięki :) ja na szybko z głowy wypisałem, rzeczywiście jest mleko :p

M&M

Znany użytkownik
Reakcje
673 22 2
No 16 modeli, trochę tego jest , ale myślałem że jest więcej :oops:.
A co do dźwigu , to naprawdę myślałem że jest :)[DOUBLEPOST=1363617946,1363617217][/DOUBLEPOST]
Jeszcze jest napewno mleko :) tutaj taka mała ściągawka http://www.josima.de/index.htm .
Wchodzimy w bestand i tam w firmę max wild i pokazują się nam modele w malowaniu tej firmy .

Fajna ta ściągawka , bo nie tylko z Herpy modele są a od innych producentów też , ale nie ma wszystkich :D

marekw111

Znany użytkownik
Reakcje
2 0 0
Brodagaz,nigdy jeszcze nie pisałem,ale masz fajne cacka (y) !!! Trochę zazdroszczę,ale niestety,nie moja epoka,więc chociaż popatrzę i popodziwiam:)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
12.657 67 1
Trzeba przyznać że ten gabaryt jest bardzo ciekawy , a rzekł bym nawet że najciekawszy z ostatnio prezentowanych . Bardzo dobrze że jest w firmowym malowaniu .

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.726 109 2
Brodagaz,nigdy jeszcze nie pisałem,ale masz fajne cacka (y) !!! Trochę zazdroszczę,ale niestety,nie moja epoka,więc chociaż popatrzę i popodziwiam:)
Dzięki za wizyty Panowie i komentarze, no i cieszę się że się podobają, to moja choroba niestety.;)
Marekw z Twojej epoki też chyba coś mam w kolekcji w sobotę będę robił fotki to spróbuje coś poszukać.;)