• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Fotografie Freightliner.pl Class 66

jestrabh

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
3.008 40 1
Świetne ujęcia lokomotywy. Ostatnio widziałem taką w Koszalinie z zestawem cystern, ale nie odważyłem się na fotografowanie aby nie narazić się na duże kłopoty. No cóż takich czasów dożyliśmy:(

jestrabh

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
3.008 40 1
Teoria, a życie to dziś u nas dwie różne bajki. W grudniu ub. roku w TV był materiał o niepełnosprawnym miłośniku kolei chyba z Wałcza. Chłopak robił zdjęcia przy dworcu i go zwinęli na 48. Dopiero jak matka zrobiła szum medialny to go zwolnili. Możesz sobie to wygooglować.

Ostatnio edytowane:

Adam Okuń

Znany użytkownik
Reakcje
1.463 3 0
Tak słyszałem. W Krzyżu też była podobna interwencja SOK, Policji i WOT. Na moje zapytanie ws tej skandalicznej interwencji do KG SOK otrzymałem odpowiedź, że SOKista został ukarany. SOK przeanalizował materiał przesłany im przez poszkodowanego. Po prostu nie można sobie w kaszę dmuchać i zgłaszać wszelkie naruszenia prawa przez służby. Na szczęście w Zagłębiu mamy ogarniętych SOKistów i inne służby. No może poza monitoringiem miejskim bo co rusz mnie zgłaszają do SOK nadgorliwcy :D