Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Czy czujecie zapach farby? Tak, bo właśnie przez Kędzierzyn-Koźle (29.05.2020) przejechał EP07-1043 IC który chwilę temu przeszedł rewizję. Pociąg TLK Halny stacja Kędzierzyn-Koźle
Napisałem się na zdjęcie lokomotywy EP07-301 z roku 2004 kiedy ta lokomotywa miała jeszcze malowanie z żółtym czołem.
Nie było by to ciekawośc gdy by nie wagony już w malowaniu IC które obowiązuje jeszcze dziś.
Wiadomo może kiedy ostatnia EU07 / EP07 straciła żółte czoło?
Wygląda, z miesiąc z hakiem temu robiłem jej foto w Olsztynie. Jest w dziale "Kolejowe Klimaty". Wyglądała jak po wyjeździe z lakierni i o ile pamiętam naprawę miała 28 lutego.
Powoli małymi krokami wszystko wraca do normy. Pociągi również chodź jak widać na filmie w bardzo ubogiej formie. EU07 pociągiem Cracovia przejeżdża przez Dziergowice (Opolskie).