Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Muszyna Każde wakacje od najmłodszych lat spędzałem u rodziny w tej pieknej miejscowosci, i właśnie takimi siódemkami wracałem do Tarnowa a dalej do Stargardu . Z kuzynem biegalismy na "rampy " jak słyszeliśmy pociąg i oglądaliśmy Ale piękne czasy mi przypomnialeś
Na zdjęciu z siódemką 483 to pociąg Inter City " Pieniny" do Nowego Sącza łącznik z pociągu Inter City "Pieniny" do Rzeszowa z Warszawy Wschodniej.
w tamtym okresie jak pamiętam EP09 kursowała aż do Rzeszowa. Rozłączanie składów było w Tarnowie.
Duet siódemek EU07-1525 oraz EU07-1529 należących do PKP Cargo wraz z ze składem pełnych węglarek przejeżdżające przez stację Lublin w kierunku Dęblina.
Taki knot ze starego Dębca.
31.08.2009 - EU07-241 z pociągiem osobowym, najpewniej do Leszna, złożonym z wagonu przedziałowego 2 klasy i 3 Bohunów startuje z przystanku osobowego Poznań Dębiec.
08.02.2017, Poznań Główny, EP07-1046 z pociągiem TLK 75102/45100 "Stoczniowiec" relacji Zielona Góra - Bydgoszcz Główna - Gdynia Główna podczas postoju przy peronie 2 poznańskiego dworca głównego.
17.07.2011, Poznań Główny - Poznań Wola, EP07-357 z pociągiem TLK 18100/1 relacji Białystok - Szczecin Główny kieruje się na "wybrzeże".