Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Tomku -Moja wina,Moja wina,Moja bardzo wielka wina.Masz jak najbardziej rację.Poleciałem za bardzo z przyzwyczajenia gwarą zakładową po prostu mówimy że jest wyjazd "na szopę"a nie do szopy .Postaram się poprawić na przyszłość.
Wlasciciel, czyli TS Opole, takowych jest 11, byly przeznaczone do transportu intermodalnego z czym wiazalo sie przerobienie ich szaf pneumatycznych. Ostatecznie trafily na wynajem do PR.
Wlasciciel, czyli TS Opole, takowych jest 11, byly przeznaczone do transportu intermodalnego z czym wiazalo sie przerobienie ich szaf pneumatycznych. Ostatecznie trafily na wynajem do PR.
22 maja 1992 roku pasażerowie pociągu, prowadzonego EU07-030, z zainteresowaniem przyglądali się historycznym składom, jakie przyjechały do Oławy z okazji 150. rocznicy otwarcia odcinka z Wrocławia, pierwszej na ziemiach polskich linii kolejowej.
Cieszę się, że moja fotka EU07-030 tak się Wam podobała. Ale to zadziwiające, że w sumie kiepskie, bo trochę nieostre zdjęcie niczym niewyróżniającej się lokomotywy zyskało w krótkim czasie aż 6 ocen "Super!", a cała seria zdjęć z obchodów 150-lecia kolei we Wrocławiu wzbudziło zainteresowanie tylko trzech osób. Niezbadane są wyroki forum....