• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

ET22 - zdjęcia i inne ciekawostki z tematu "byczek"

Reakcje
3.628 30 0
Pomimo numeru lokomotywy 666, Pan mechanik na mój widok, przyjaźnie pomachał.
Pozwolę sobie na małą dygresję - nieco odbiegającą od tematyki kolejowej - a nawiązującą do powyższego zdjęcia ET22-666 :devil: kolegi Speedway

...Myślę, że pan Kim Petersen (szerzej znany jako King Diamond) [po lewej z zespołem Mercyful Fate], podobnie jak Tom Warrior (Hellhammer, Celtic Frost, Triptykon) [po prawej wystawa związana z projektem artystycznym Tom Warrior's Legacy] czy norweski zespół Mayhem, byliby wniebowzięci (w niebo ? ;)), gdyby takiego "Byka" podstawili im pod scenę, podczas tegorocznego MYSTIC FESTIVAL:LOL: [Gdańsk 1 - 4 czerwca 2022], z którego pochodzą poniższe fotografie.

Mystic Festival 2022 okiem Stanisław1972.jpg

Wracając do ET22-666 "trafionego" przez kolegę Speedway - bardzo lubię tego rodzaju "smaczki" :cool:

PP1970

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
3.205 88 0
Dzięki za ten dokument. Taka jest kolej rzeczy. Maszyny rodzą się, pracują i umierają. Byki sa piękne, w dodatku jestem z nimi rodzinnie związany - ale o ich utrzymaniu decyduje ekonomia. Zamierzam sobie kiedyś jednego kupić ;) chociaż z tego co widzę w profilu OLMET, pewno kosztuje tyle złotówek, ile kg waży?