• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Epoka PCV GPM

Larry

Użytkownik
Reakcje
0 0 0
Pepej, wielkie dzięki. Szkoda, że nie mogę dać Ci punktu "pomógł". Dzięki Tobie Epoka nabiera kształtów.

P.s. Szlifowałeś to czymś po klejeniu?

CoCu

Znany użytkownik
Reakcje
1.948 121 22
A skoro już jesteśmy przy temacie reflektorów.
Czy ktoś obecnie ma w ofercie odbłyśniki do typowo polskich świateł? Potrzebowałbym tak do SM48, SM25, EP05...

Maxeus

Znany użytkownik
Reakcje
251 4 0
Widać nie umiesz pertraktować cen, a tam niestety trzeba twardo, inna sprawa można jeszcze uderzyć do APM, bo tys fajne mają przygotowane pod montaż światłowodu dla czerwonego świecidełka :D

krzychu12231

Znany użytkownik
Reakcje
49 0 0
ktoto37 napisał(a):
krzychu12231 napisał(a):
CoCu napisał(a):
Czy ktoś obecnie ma w ofercie odbłyśniki do typowo polskich świateł?
Tololoko, 50 gr/sztuka.
Jak dzwoniłem 2 tygodnie temu i pytałem to cena była kilka razy wyższa. Mocno się zdziwiłem.
Produkt normalnie nie jest w ofercie, więc przypuszczam, że cena może zależeć od tego ile rzeczy i na jaką sumę zamawiasz.

CoCu

Znany użytkownik
Reakcje
1.948 121 22
Jak już wspomniałem w innym temacie, pojawiły się ciekawe nowości PCV (i kartonu) z GMP-u. Do tego również zestaw elementów fototrawionych.

http://www.gpm.pl/index.php?akcja=produkt&edycja=4246

Jeszcze tylko brakuje gotowych wózków, lub przestrzennych elementów służących do ich złożenia, a cała sprawa zbudowania zespołu EN57 stałaby się dużo prostsza i możliwa dla dużo większego grona osób, niż obecnie.

Larry

Użytkownik
Reakcje
0 0 0
Dzisiaj jadę po jagodową farbę do mojej epoki. Farbę będę wybierał na oko chyb że ktoś wie jaki dokładnie symbol ma ten kolor.

Niestety nie wkleję zdjęć, bo mi cyfrówka padła, jak pozycze od kogoś to wkleję.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Tabor 13
Tabor 1
Tabor 9
Tabor 15
Tabor 3