• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Dziki Wschód, czyli Cyrk a'la Bronco_Billy

wujcik

Znany użytkownik
Reakcje
2 0 0
.............................Trzeba przyznać panie kolego,że robota idzie z gazem.Tak dobrze idzie robota,dobrze. :)

Andrzej Harassek

Moderator For Prawdziwa Kolej Koleje Innych Krajów
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
12.935 531 30
Było było :) To MAZ 5232. Rzecz jasna modelowi brakuje hydrauliki. Załączam fotkę oryginału, linki do yt, gdzie widać jak działa i fotki modelu KAZa, z którym ją nabyłem. KAZ raczej mało znany u nas ...
Dzięki za wyjaśnienie. Teraz z tym siłownikiem to jasne, brakowało mi czegoś, co może dźwignąć w górę skrzynię. Niemniej jednak konstrukcja chyba niecodzienna.

Zbyszek

Znany użytkownik
Reakcje
930 79 5
Bronco, wybacz, alem człowiek mało obyty w tematyce samochodowej, dopiero raczkuję, ale ten zestaw jest zarąbisty!!!!
Producent to? o_O

Maverick

Znany użytkownik
Reakcje
396 37 5
No Bronco coraz bardziej mnie zadziwiasz swoimi zbiorami (y) Cieszę się, że coraz więcej osób z kolejkowego dzialu zaczyna zwracać się ku samochodom.
Twoje modele to na prawdę w większości tak zwane rodzynki a to jeszcze bardziej cieszy i zadziwia. Powiem tak... Ogladam, podziwiam i zazdroszczę.

OP
OP
Bronco_Billy

Bronco_Billy

Znany użytkownik
Reakcje
1.589 19 1
to niech się martwią, coby nie poniszczyć. Dawali radę z GAZami, dadzą radę i z Ziłami;) choć trochę trudniej, ale kto by temu poradził jeśli nie oni? Nawet w mniejszej skrajni:)

gaz52-69.jpg

gaz52-17.jpg

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.177 387 20
Gazy bardzo klimatyczne. Ten beżowy z naczepą wygląda genialnie. Kolejne rodzynki w Twojej kolekcji.