Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Było było To MAZ 5232. Rzecz jasna modelowi brakuje hydrauliki. Załączam fotkę oryginału, linki do yt, gdzie widać jak działa i fotki modelu KAZa, z którym ją nabyłem. KAZ raczej mało znany u nas ...
Dzięki za wyjaśnienie. Teraz z tym siłownikiem to jasne, brakowało mi czegoś, co może dźwignąć w górę skrzynię. Niemniej jednak konstrukcja chyba niecodzienna.
No Bronco coraz bardziej mnie zadziwiasz swoimi zbiorami Cieszę się, że coraz więcej osób z kolejkowego dzialu zaczyna zwracać się ku samochodom.
Twoje modele to na prawdę w większości tak zwane rodzynki a to jeszcze bardziej cieszy i zadziwia. Powiem tak... Ogladam, podziwiam i zazdroszczę.
W regulaminie nie, ale jeśli jadą nocą i przy.....dzwonią w jakiś wiadukt? Zniszczenie radzieckiego sprzętu, to sabotaż dla gospodarki socjalistycznej.
to niech się martwią, coby nie poniszczyć. Dawali radę z GAZami, dadzą radę i z Ziłami choć trochę trudniej, ale kto by temu poradził jeśli nie oni? Nawet w mniejszej skrajni