• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja DMC>3,5t

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.020 387 20
Świetna ta miniaturka chłodniczego Bringa. Biała zabudowa z zielenią kabiny idealnie się spasowała. A i wykonanie świetne. (y)

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
To Volvo zdecydowanie najbardziej mi się podoba. Dużo szczegółów na zabudowach i ciekawa konfiguracja przyczepy. Jedynie kabina taka trochę niepozorna jak na Bringa.

OP
OP
Qmaty

Qmaty

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
5.836 235 3
Dziś miałem dużo wolnego czasu i mogłem oddać się eksperymentom. Poniższe fotki pokazują wynik moich doświadczeń:
1.jpg

3.jpg
4.jpg

Porównanie z wersją pudełkową:

5.jpg

OP
OP
Qmaty

Qmaty

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
5.836 235 3
Drut to 0,14 i jest to najcieńsze co mam w tej chwili. Do kulsona albo wywalę pneumatykę albo jutro jeszcze coś wyszperam. To jest mój debiut i wybaczcie, że tak to wałkuję. A tak wygląda tył:
7.jpg

OP
OP
Qmaty

Qmaty

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
5.836 235 3
Scania (Herpa).
Model wykonany dobrze, ale ładunek bardzo kiepski. Pierwsze kroki to prace nad zmianą ładunku (dołączam zdjęcie oryginału w zestawieniu z pracą twórczą), kolejne etapy pokażę niebawem.
1gi.jpg

I wspomniane zestawienie ładunków.
2gi.jpg