• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja DMC>3,5t

OP
OP
Qmaty

Qmaty

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
5.836 235 3
Dziś dotarło brakujące ogniwo wcześniejszych prezentacji: Herpa 312615
Szybka fotka po rozpakowaniu i krótkie podsumowanie: warto posiadać, na szczęście model różni się od wersji katalogowej.

312615g1.jpg

OP
OP
Qmaty

Qmaty

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
5.836 235 3
W wolnej chwili i w słonecznych warunkach zrobię jakieś wspólne z AWM i moim. Jeśli chcesz jakieś konkretne ujęcie to napisz i zaraz zrobię.

OP
OP
Qmaty

Qmaty

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
5.836 235 3
DAF, żółtek, reklama pasująca na firanę, wszystko co nie pasuje do mojego gustu, czemu do mnie zawitał :niepewny: Bo to Heide :giggle:
Dopiero wyjęty z pudełka (srebrne kartonowe, niestety gablotka zarezerwowana chyba tylko dla pisanek).
Herpa 943437

1g.jpg

2g.jpg

3g.jpg

4g.jpg

5g.jpg

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.224 69 0
Ja generalnie jakoś zapomniałem ten model w zapowiedziach herpy, i jak go zobaczyłem pierwszy raz na fotkach aukcyjnych e-bay
to byłem przekonany że to jakaś bardzo dobrej jakości samoróbka, a tu okazuje się że to seryjny model.
Jak dla mnie świetny(y), czasami jest tak że na model składają się barwy w których nie gustuje, a jednak jako całość się to fajnie składa.
Wiem że wolałbyś na nim jakąś bitwę, np. 11.11.20 empik:ROFL::ROFL:, ale taki też jest fajny(y)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.007 387 20
Ciekawy model. Szkoda tylko, że przy takim świetnym malowaniu, dodaniu chlapacza, nie pomalowali świateł... :niepewny: :mad: No chyba, że to ledowy srebrny tuning... :D

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.556 67 1
Ładna seria modeli poleciała . Volvo kapitalnie się prezentuje . Co do żółtego dafa to mam mieszane uczucia jeśli chodzi o malowanie . Jednak miniatury tego przewoźnika przyzwyczaiły do ładniejszych malowań . Natomiast daf z beczką bardzo fajny i sam bym go i siebie widział .

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.847 4 0
U Ciebie widzę MOC nowości! :D Zacznę jednak tradycyjnie od zaległości...
Lechner-ki masz genialne! Razem zaparkowane pod rampą robią świetne wrażenie. :eek:
Volvo w trzech osiach jest świetne, ale Tomek ma rację - Twojego nie przebije! :D
Heide rzeczywiście - jak nie Heide, :D ale jak się ma tyle modeli w tych barwach.... :D
Ostatni Daf bardzo ciekawy ze względu na grafikę. Sam jako małe dziecko oglądałem ten film z zapartym tchem... :D Szkoda, że nie popisali sie z naczepą... :(

OP
OP
Qmaty

Qmaty

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
5.836 235 3
Pozostając w temacie nowości:
Herpa 312691
Bardzo piękna beczka, koń również. Zestaw zawiera lusterka w kolorze nadwozia oraz ADR'y (ostatnie foto).
Dziękuję za oceny oraz komentarze :giggle:

1g.jpg

2g.jpg

3g.jpg

5g.jpg

4g.jpg

6g_s.jpg

7g.jpg

OP
OP
Qmaty

Qmaty

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
5.836 235 3
@Mafo @Tomek M. Obaj macie rację. Kiedyś broniąc herpy pisałem, że daje nam szansę do wkładu własnego w wygląd modelu, ale obecne ceny powinny nam odbierać możliwość poprawy świateł.

Dziś na 100% już nic nie będę prezentował ;)
Dzięki za odwiedziny.

kosmo83

Znany użytkownik
Reakcje
5.457 2 0
Parę dni tu nie zaglądałem a ty Rafał w tym czasie grubo pojechałeś z tymi prezentacjamio_Onie będę opisywał każdego modelu bo wszystkie wyglądają rewelacyjnie w tych zestawach i malowaniach(y)więc każdy jest wart posiadania w kolekcji:)gratuluję świetnych zakupów.