Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Bardzo się cieszę, że poprawki wyszły dobrze, na żywo wygląda zdecydowanie lepiej z tymi lusterkami. Już zauważam, że ten magazyn to chyba tylko taka przystawka, a co do deszczu to mam go już dość, pięć dni opadów i jeden dzień słońca.
Hmm powiem Ci że fajnie wygląda z tymi pomarańczowymi lustrami, naczepa też pięknie siedzi
A poza tym cieszę się mogłem chociaż trochę być inspiracją do stworzenia tych zestawów
Hmm powiem Ci że fajnie wygląda z tymi pomarańczowymi lustrami, naczepa też pięknie siedzi
A poza tym cieszę się mogłem chociaż trochę być inspiracją do stworzenia tych zestawów
Oba Iveca wyglądają rewelacyjnie z tymi konteneramino i te twoje poprawki spowodowały że model prezentuje się o wiele lepiejgratuluję super modeli jak i ich prezentacji.
Co koledzy myślicie o takiej konfiguracji:
Podczepiłem firankę zamiast puszki pod IVECO, które już pokazywałem. W naczepie dojdą jeszcze pełne osłony w niebieskim kolorze.
Aby nie nabijać postów dorzucam jeszcze drugiego bez puszki:
Pomysł tymi naczepami bardzo ciekawy. Fajnie je spasowałeś i modele Iveco bardzo dobrze wyglądają w takich konfiguracjach. Przynajmniej mnie się podoba takie połączenie.
Bardzo ładne zestawienia, ten Blue Water ładnie się prezentuje z tym Hahnem A co do Sheabentrucka to te pomarańczowe lusterka jednak bardzo dobrze wyglądają
Bardzo się cieszę, że taka konfiguracja Wam się podoba. Po cukierkach od Herpy nadchodzi wielki shit od AWM.
Inaczej tego nie da się opisać, nawet trochę szkoda mi użytego kleju do zamocowania lusterek (w dodatku producent nie przewidział tego na przód, a to od kierowcy to nijak ma się z oryginałem, jak prawie reszta modelu). Przy wyjmowaniu z opakowania zalecana szczególna ostrożność, duże ryzyko zgubienia części.
Kupiłem ze względu na to, że "polonik" błędów dużo, ale w 1:1 nie widzę na żywo to i tak bardzo mi nie przeszkadza jak poprzednik. Trochę pracy i coś jeszcze z tego będzie, taką mam nadzieję.
AWM nieco jakościowo odtaje od herpy , ale za to malowania . To pierwsze iveco pięknie się prezentuje w tych kolorach . Link wiadomo pozycja obowiązkowa .