Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Ponieważ zamek koyota już prawie na ukończeniu, to taka oto Królowa zawitała na dziedziniec:
Przedstawiać specjalnie nie potrzeba ponieważ jest dobrze wszystkim znana.
Jest znana tylko chyba lepiej jakaś firana przy takim magazynie. Jak umieściłeś lusterko nad szybą czołową bo w moim Heide The Legend nie szło bo blenda a jej jakoś nie mogłem wyjąć. Ale oryginał ma tam kamerę więc jest bez.
Jest znana tylko chyba lepiej jakaś firana przy takim magazynie. Jak umieściłeś lusterko nad szybą czołową bo w moim Heide The Legend nie szło bo blenda a jej jakoś nie mogłem wyjąć. Ale oryginał ma tam kamerę więc jest bez.
Firana pasuje najbardziej, ale po drugiej stronie magazynu są tory i pewnie przeładunek z chłodni do chłodni
Demontaż/montaż blendy zarówno w Legend jak i Lionheart.
To jest jeden z tych modeli na którego patrzę i mam mały niesmak . Zresztą podobnie jest z oryginałem . Wszystko fajnie pięknie , ale bardzo drażnią mnie te białe plamy w schodkach i na tylnej ścianie ciągnika .
Poprzednio prezentowana scania ma ciekawsze malowanie , ale przez niedoróbki o których pisałem zdecydowanie ta mi sie bardziej podoba . Proste i bardzo fajne malowanie ma .
Skoro podoba Wam się biały kolor to tym razem Volvo w barwach tego samego przewoźnika. Moim zdaniem naczepa ma skromną ale ciekawą grafikę przez co nie jest taka "pusta" jak poprzedniczka.
Stary rozpędziłeś się z tą prezentacją floty Heide że nie ma czasu na opisanie każdego modelu mi najbardziej podoba się pierwsza królowa i volvowyglądają kapitalnie no i sceneria również super.gratuluję świetnej roboty