Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Grzesiu, ale ten zbiornik z Przemysłowej troszkę mi nie pasuje... Choć nie przeczę, abyś się na nim wzorował
Jednak osobiście widząc całość powiedziałbym, że przypomina mi cementownię (zdecydowanie są to moje widzenia i nie każdy może się z nimi zgadzać).
Lecz powtarzam - są to moje widzenia i moja wizja. Rób jak uważasz, ja zasiadam w pierwszym rzędzie
@Adam Kobyliński - a przy cięciu owym nożem nie zagniata się? No i moje barierki są gięte, rurki mudiałbym lutować każdy element osobno. Aczkolwiek efekt mógłby być lepszy. @ZNTK WWO - mówisz o tym wejherowskim? Na 100% jest to betoniarnia, silos jest na cement oczywiście i służy do przechowania przed podaniem do mieszanki. Jak się przyjrzysz, to zobaczysz na fotkach mały mieszalnik. Zresztą kto by w mieście robił cementownię? Tę raczej robi się blisko złóż.