Baza wraz z terenem i placem to adaptowany teren łącznie z budynkiem, istniejący od "dawna", a który przetrwał, aż do naszych czasów.... Przez ten długi okres parking nie uległ zbytniej metamorfozie, natomiast zmieniły się urządzenia ( brama )i samochody, ( te co są obecnie na fotkach - są moje , poza widlaczkiem ).. Na dioramie finalnie zagoszczą raczej samochody z V i Vi epoki... Zresztą, co tu dywagować ... ostatnio jak byłem w Chabówce i innych mniejszych miastach, to w jednej bazie samochodowej widziałem Iveco, i inne nowoczesne "potworki", a obok stojący ( czynny) Star 25 , Żuk , oraz kilka innych, czynnych autek z PRL'u, więc taki misz-masz, obecnie nie jest chyba czymś nadzwyczajnym - nie? Co innego w dużych miastach...
Mając taki arsenał modeli jaki Ty masz, nie dawał bym nic nowszego, trzymał bym się PRLu, a tamte pustawiał na osobnej makietce lub gablotce. Makieta robi ogromne wrażenie, Twoja precyzja odnośnie detali powala na kolana, szkoda troszke z powodu paru modeli to delikatnie popsuć