Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Ja myślę, że to scena gdy wiadukt się zawalił, trzeba rozebrać zawaloną część i jednocześnie odbudować uszkodzony wiadukt, z małym zastrzeżeniem, że to nie może być u nas, bo w naszych warunkach to nie realne. To się zapewne dzieje w jakimś cywilizowanym kraju, gdzie np. w 48 godzin potrafią zburzyć stary wiadukt i odbudować go na nowo.
Pierwotnie miał być i walony i budowany (mam też sprzęt do budowy). Niestety zabrakło miejsca i jest tylko walony.
W realu wyglądało to mniej więcej tak:
Cześć, witam po długiej nieobecności! Pozdrawiam i życzę z opóźnieniem, ale szczerze samych sukcesów w 2024 roku!
A to nowy kawałeczek makiety, tradycyjnie zrobiony z odpadów...
Dziękuję!
Reinkarnacja, w przenośni , a trochę niestety dosłownie...
W każdym razie plany na końcówkę zimy:
Czy nie wiecie, kto może produkować jakieś budynki, nadające się na małą bazę samochodową? (Ma wyglądać jak mała firma rodzinna, kilka ciągników naczep. Pewnie zrobię halę namiotową-warsztat i jakąś"kostkę" biuro, ale może widzieliście coś ciekawszego?)