• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Diorama Dioramy budowlane czyli ozdóbki na przyszły "tort"

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
27.948 390 20
Oświetlenie tej betoniarni dodało jej niesamowitego wyglądu. Pięknie to wygląda. A działki budowlane to zawsze dobra inwestycja.:)

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
A Księgi Wieczyste sprawdzone? Żeby nie było że z hipoteką kupione :D A co do betoniarni... oj będzie się działo i to 24 na dobę jak oświetlone. U innych w ciemności to nie robią a u Ciebie to harówa będzie :D A tak serio, juz teraz mega wygląda, gratuluje :)

OP
OP
Jędrek K
Reakcje
571 8 0
Dziękuję!
Tak, praca na 3 zmiany!:devil:
Gruszka nowa. Jeszcze nie śmigana! Mam drobny kłopot z oświetleniem i brudzeniem. Chciałem ją całkiem rozebrać , oświetlić i pomalować, ale niestety jest fabrycznie sklejona i ma silnik. Boję się coś uszkodzić. Zrobię , co się da.:niepewny:
Gdyby ktoś miał MANa TGS M Euro 5 (302272) (żółta gruszka w czarne paski) na zbyciu, to chętnie go przygarnę...
Kurcze, faktycznie nie sprawdziłem zadłużenia działek, ale stolarz nie wnosi na razie roszczeń finansowych...
Wymiary są 100x50, bez jakiejś szczególnej normy. Tak po prostu, w miarę łatwo przenieść, mieszczą się na półce w szafie (standardowo głębokość ok.60cm) i liczę, że łatwo zamontuję je w torcie.
Pozdrawiam!

Abarth

Znany użytkownik
Reakcje
234 5 0
Porządek na warsztacie ze masakra, pozazdroscic (y) Betoniarnia tez super sie prezentuje, zaczyna wszystko juz nabierac kształtów (y) Powiedz mi, czego Ty uzywasz do Washa :)

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Dioramy i makiety 22
Dioramy i makiety 31
Dioramy i makiety 9
Dioramy i makiety 28
Dioramy i makiety 169