Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Pełen szacunek, wygląda to fajnie - ja to jestem zbyt leniwy by kupować figurki do malowania, a jak już mam coś pomalować to mnie szlag trafia bo nigdy mi się końcowy efekt nie podoba
Pełen szacunek, wygląda to fajnie - ja to jestem zbyt leniwy by kupować figurki do malowania, a jak już mam coś pomalować to mnie szlag trafia bo nigdy mi się końcowy efekt nie podoba
Jak na razie świetnie to wygląda! Zawsze bałem się kupować figurki do pomalowania. Jednak po twoich zdjęciach nieco się zachęciłem do spróbowania własnoręcznego pomalowania.
Jak na razie świetnie to wygląda! Zawsze bałem się kupować figurki do pomalowania. Jednak po twoich zdjęciach nieco się zachęciłem do spróbowania własnoręcznego pomalowania.
To wcale nie jest trudne, cieniutenki pędzelek ,
a do guzików i mniejszych elementów polecam jeden włos od pędzla malarskiego i jazdaaa Pokaz później jak Ci idzie [DOUBLEPOST=1410798510][/DOUBLEPOST]
Witam Was. Jako, że tu troszkę ucichło,
przyszedł czas na nowa dioramkę.
Na razie najważniejsze ,że jest pomysł i chęci, a że zbliża mi się mały urlop,
to troszkę "podziałam", a i Robert będzie miał zajęcie
Na początek.. sklejone dwa budynki.. stajnia i domek mieszkalny, no i masa miejsca do obróbki
Będzie to ciąg dalszy do tego co już jest zrobione.
Mikołaj na chama szuka roboty chyba dotacje z Uni się skończyły ,tylko patrzeć jak zacznie blokować Warszawę aby wyłudzić dotacje
Tak serio zapowiada się ciekawa makieta.
Mikołaj potrzebuję kogoś do siania trawy a Ty sprzęt ciężki mi tu oferujesz.
A tak serio to będą tam dwie działki.. jedna mieszkalna.. taka mała zagroda, a na drugiej jakiś fajny placyk..
Jutro fotki jakieś wstawię bo prace poszły na przód.
Mikołaj potrzebuję kogoś do siania trawy a Ty sprzęt ciężki mi tu oferujesz.
A tak serio to będą tam dwie działki.. jedna mieszkalna.. taka mała zagroda, a na drugiej jakiś fajny placyk..
Jutro fotki jakieś wstawię bo prace poszły na przód.