Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Prawie takie samo ujęcie , pierwsze datowane na okres między 1988-94 bez podania autora i konkretnej daty z Fotopolski drugie z końcówki września tego roku.
Złotoryja w lutym 2009 roku autorka Joanna Syrenka Fotopolska
Już leżały zdemontowane szyny.
I z zeszłego tygodnia, po budynku kręcił się Pan z PLK próbował mi udowodnić że przebywam na niej nielegalnie, ostudził go zdecydowanie widok przybornika który dostałem od mojej ukochanej na urodziny w którym główną rolę grała siekierka, rozstaliśmy się już w zgodzie.
Wygląda na to że bajki o rewitalizacji ciałem się staną.
Wracając do Kościerzyny Ty42-103 zbliża się do dawnej stacyjki w Leźnie w dniu 01.08.1990. Obecny przystanek Leźno dnia 21.10.2025. Idąc około kilometra w kierunku Kokoszek dociera się do wiaduktu w ciągu ulicy Bysewskiej. W dniu 09.05.1990 r. przejeżdżał pod nim Ty42-51. Obecnie istnieje on w mocno przebudowanej formie.
Tym razem akcent kolejowy całkiem świadomie ujęty w dość odległym tle. Trzydzieści lat różnicy w mieście. Skrzyżowanie ówczesnej ulicy 15 Grudnia (obecnie Legionów Polskich) z ul. Traugutta w Lęborku z widocznym daleko Ty2-634, który 08.03.1989 r. pracował na przetoku. Lęborskie parowozy miały wówczas już tylko dwa miesiące życia. Drugi widok zaczerpnięty z Google Maps na lipiec 2019 r.