• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Długość skrzynki do N-ki.

Harry Potter

Znany użytkownik
Reakcje
3.362 84 12
@Harry Potter ja tu tylko ostatnio sprzątam. Niewiele się dzieje u mnie... poza tym że podniosłem fundamenty słupów trakcyjnych o 2mm.
Szymon, ogólnie to i u mnie tempo pieprzło o glebę i podnieść się nie może...
Mam nadzieję, że po praktycznie dwóch latach makieta znów będzie przejezdna ( wyczyścić muszę tory i odbudować w.nowym kształcie moduł) na Boże Narodzenie...

Pozdr,...

pado

Znany użytkownik
KKMK
Reakcje
5.191 33 0
Mówię koledze @micrus, aby zostawił taki układ zielenie jak jest. Lasek na jednej skrzynce i pole na drugiej.
Fajnie to wygląda ....będzie można podziwiać tabor na polach... bo w lesie to wiemy jak jest :cool:

daromaro

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
2.391 157 86
A Peco jest gorsze, co z nim? Peco stosują też dla NZ120 ale ja się zastanawiam nad Kato N. Sorki za offtop.

Misiek

Znany użytkownik
NAMR
Reakcje
6.741 147 0
Sprawdź dostępność wybranych torów w polskich sklepach i będziesz miał odpowiedź ;)
"zapewne"

O ile ktoś nie ma starych zapasów, lub nie kupuje za granicą, to w PL z tymi torami jest kiepsko. Poza tym Peco jest poza Unią :) Sami chcieli ;)

Harry Potter

Znany użytkownik
Reakcje
3.362 84 12
Generalnie ja lece ostatnio na Fl + Kato... No i Japończycy mają też przejściówki na innych producentów w ofercie, co umożliwia zrobienie krzyżówki Ttracka z klasycznym modułem...

Pozdr,...