• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarowe SCYZORA

OP
OP
S

SCYZOR

Znany użytkownik
Reakcje
2.987 2 0
Fajne modele. (y) Tak się zastanawiam, co ten czerwony ma na lakierze, że na wszystkich zdjęciach wychodzą ciemne plamki? :niepewny:
Masz na myśli ten model w kolorze pomarańczowym?
Nie wiem z jakiej okazji i co miał producent na myśli wykonując ten model.
Na całej powierzchni ciągnika znajdują się takie małe niteczki, coś a'la cekiny.
Jest to praktycznie nie do usunięcia. Nie pomogło mycie w płynie hamulcowym , jak i w płynie DLE-90.

1702129235240.jpg Tak wygląda w przybliżeniu volvo-kabina.jpg

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.867 4 0
Parę prezentacji mnie ominęło...
Najważniejsza jakiej nie komentowałem to oczywiście Panas. Jeden ze świętych grali dla wszystkich kolekcjonerów i zbieraczy. :) Na pewno brakuje Ci jeszcze kogutów i lamp na dach. Na pewno model wart posiadania, bo pewnie będzie się pojawiał co raz rzadziej a ceny już teraz stają się zwariowane...
Duet VOLVO bardzo fajny, niebieski zdecydowanie wygrywa.

OP
OP
S

SCYZOR

Znany użytkownik
Reakcje
2.987 2 0
Podzielam Twoją opinię odnośnie Scani/Panas.
Swój model kupiłem jakiś czas temu zupełnie przypadkowo, pomimo kilku braków. Lampy górne mam, koguty pewnie jakieś się znajdą i pomału będę się starał przywrócić model do właściwego stanu.:)