• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarowe SCYZORA

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Dzisiaj w bielsku widziałem taką jedynkę, trzyosiowy ciągnik z burtówką. Aż trudno mi było uwierzyć, że takie auto jest jeszcze ciągle w normalnej eksploatacji. A ten Actros to się chyba doigra z taką jazdą. :D

IgorS

Aktywny użytkownik
Reakcje
175 2 0
Widzę, że sporo u Ciebie klasyków które powoli znikają z dróg, a które sam bardzo lubię. Podobnego Actrosa MP1 zaprezentowałem w swojej galerii, gdzie zapraszam :).

OP
OP
S

SCYZOR

Znany użytkownik
Reakcje
2.968 2 0
Dziękuje za komentarze. Co do mijanki na zakręcie, to nie pochwalam takich manewrów, chciałem jedynie lepiej zaprezentować obydwa pojazdy razem:).
Dziś kolejny model, nieco mniejszy ale mam ich niewiele aby zakładać oddzielny temat.
37. Volkswagen T4.
DSC08792.JPG

DSC08793.JPG

DSC08794.JPG

DSC08831.JPG

DSC08833.JPG

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.033 158 2
Zakładaj zakladaj nowy temat to Ciebie zmobiluzuje do kolejnych zakupów...

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.549 67 1
Podobają mi się oba . Fajne jest to że właśnie w takich malowaniach sporo tych aut zostało do nas importowanych i widać je na drogach .