• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarowe SCYZORA

OP
OP
S

SCYZOR

Znany użytkownik
Reakcje
2.968 2 0
Dzięki za komentarze.
Bardzo lubię zaglądać do tego tematu i patrzeć na te pełnoletnie ciężarówki . Man mi się podoba w takiej postaci , tylko widzę że halogen już w akcji zaginął .
Dopiero po Twojej uwadze zauważyłem brak jednej lampy:(, musiał ktoś zajumać:oops:.

Same staruszki u Ciebie garażują ..ciekawy Manik .
Jakoś tak wyszło że prezentuję same dziadki, ale spoko przyjdzie czas i na nowsze modele;).
Ciągniemy temat z Man'em.
33.Man.
DSC02292.JPG

DSC02293.JPG

DSC02294.JPG

DSC02296.JPG

DSC02298.JPG

DSC02299.JPG

BoBi

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Kurczę, masz kilka tych moich staruszków. Zupełnie zapomniałem co do kogo trafiało, miło widzieć, że u kogoś jeszcze zdobią kolekcję :)
Za tym najbardziej tęsknię: :LOL:

Lubię Twoje pozostałe miniatury, nie zapominasz o "staruszkach", ja to cenię (y)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.553 67 1
Bardzo piękna jest ta F90 . Piekną ma konfigurację , a ja takie bardzo lubię . Jak dla mnie możesz same takie pokazywać i tak tutaj miło zaglądać . Apropo w tym malowaniu jest parę modeli do zbierania ;)

OP
OP
S

SCYZOR

Znany użytkownik
Reakcje
2.968 2 0
Dzięki za komentarze.
Bardzo piękna jest ta F90 . Piekną ma konfigurację , a ja takie bardzo lubię . Jak dla mnie możesz same takie pokazywać i tak tutaj miło zaglądać . Apropo w tym malowaniu jest parę modeli do zbierania ;)
Wiem o tym, może z czasem coś dokupię.
Dziś kolejny senior,dla odmiany :
34.Daf.
DSC02300.JPG

DSC02302.JPG

DSC02303.JPG

DSC02304.JPG

DSC02305.JPG

DSC02306.JPG

Kolejny ciekawy Man(y) .to ja czekam na te nowsze modele .:);)
Niebawem wrzucę nowszy model.