• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarowe - Przemekk

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.867 4 0
Jak na kit, to bardzo fajnie Ci to wyszło. Mój wzrok przykuły te wiszące kostki. Tablice mogły by mieć cieńszą czcionkę. Ogólnie mi się podoba.

OP
OP
Przemekk

Przemekk

Aktywny użytkownik
MSMK
Reakcje
436 0 0
No to dzisiaj Renia z naczepą. Długo rozważałem temat i wygrała podkontenerówka. Puszka HighCube od Fallera, więc było trochę zabawy z dopasowaniem wszystkiego, ale srebrny kolor najbardziej mi pasował do modelu.

podkontenerowka1.jpg
podkontenerowka2.jpg
podkontenerowka3.jpg
podkontenerowka4.jpg

Qmaty

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
5.836 235 3
To już piękna klasyka, pierwsza fotka wyszła super (następne też niczego sobie). Pomyśl nad jakąś dioramą.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.214 387 20
Popieram przedmówców. Pięknie się prezentuje ten zestaw, a pierwsza fotka najciekawsza. Diorama teraz powinna być Twoim priorytetem, bo szkoda pokazywać tak świetnie zrobione modele na podłodze.

OP
OP
Przemekk

Przemekk

Aktywny użytkownik
MSMK
Reakcje
436 0 0
Dziękuję za oceny i komentarze. Zdradzę, że teraz dłubię przy Scanii CS20, także niebawem powinna być kolejna prezentacja.

Popieram przedmówców. Pięknie się prezentuje ten zestaw, a pierwsza fotka najciekawsza. Diorama teraz powinna być Twoim priorytetem, bo szkoda pokazywać tak świetnie zrobione modele na podłodze.
Tak prawdę mówiąc to może nawet mam coś z czego bym taką dioramę zrobił (taką skrzyneczkę 20 x 40 cm). Jest o czym myśleć ;)

OP
OP
Przemekk

Przemekk

Aktywny użytkownik
MSMK
Reakcje
436 0 0
Na razie zdjęcia bez dioramy, ale mam nadzieję, że model to zrekompensuje ;)
Moje pierwsze podejście do Tuningu, zaczęło się dobrze, końcówka była już nerwowa, ale ogólnie z modelu jestem zadowolony. W szybie przedniej Dream Catcher, którego dostałem jako gratis z DecalPrintu. Stwierdziłem, że do stuningowanej ciężarówki będzie pasował. Model to Scania CS20 - Herpa.
scania1.jpg
scania2.jpg
scania3.jpg
scania4.jpg
scania5.jpg

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.240 69 0
Bardzo fajnie Ci ta scania wyszła, najbardziej mi się podoba kolor felg, bardzo na plus jest też to że tablice robisz przestrzenne.
Brakuje mi na naszym rynku takiej manufaktury która by robiła przestrzenne obrysówki, fanfary z otworami tudzież inną "biżuterię".