• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarowe oraz Tir-y Lotus102

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.020 387 20
SK-acz bardzo fajny. Winda dodaje mu smaczku. Stara dobra spedycja. Sporo modeli można uzbierać w tych barwach.

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Zgadza się, to jest koń od żywcówki i w oryginale wyglądały o wiele lepiej. Ewentualnie skombinuj inne kontenery, te są zbyt gołe.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.020 387 20
Ciekawy ten Mercedes. W bieli wygląda bardzo fajnie. Kontenery, rzeczywiście trochę gołe. Trzeba by je przemalować, albo wymienić.

Ferrix

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
W sumie to Highline'y niezbyt mnie przekonują do siebie, ale Twój egzemplarz bardzo mnie zaciekawił.
Ładny bordowy kolorek, każdej Scanii pasuje ten odcień :love:
Podoba mi się konfiguracja Low'a gdyż to rzadko spotykane rozwiązanie jeżeli chodzi o konie z Herpy ;)
Jest super! :love:(y)

OP
OP
lotus102

lotus102

Znany użytkownik
Reakcje
2.247 7 3
W sumie to Highline'y niezbyt mnie przekonują do siebie, ale Twój egzemplarz bardzo mnie zaciekawił.
Ładny bordowy kolorek, każdej Scanii pasuje ten odcień :love:
Podoba mi się konfiguracja Low'a gdyż to rzadko spotykane rozwiązanie jeżeli chodzi o konie z Herpy ;)
Jest super! :love:(y)
Pomyśl co do niej najlepiej podpiąć ,,jakieś pomysły ? :):)