• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarowe oraz Tir-y Lotus102

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.020 387 20
Polak bardzo fajnie zrobiony. Dla kolekcjonerów poloników pozycja obowiązkowa.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.566 67 1
Ta ciężarówka bardzo się wyróżniała na tle innych . Rzadko można spotkać jeżdżący kamień :ROFL: Szkoda tylko że te lustra są tak pogięte , a takto super model .

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.020 387 20
Model bardzo fajny i jako polonik powinien być w kolekcji. U mnie też garażuje i jestem z niego bardzo zadowolony.
Szkoda tylko, że kierowca jeździ ze złożonymi lustrami. :D

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.020 387 20
Ciekawe malowanie tego zestawu. Takiego ADAC-a to chyba pierwszy raz na naszym forum widzę.

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Muszę też w końcu zasilić kolekcję tym marmurkiem, Axora już mam. Co do ostatniego modelu, to interesująca jest ta naczepa. Szkoda, że się nie rozkłada.

Ferrix

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
Oh, przepraszam, ominąłem KPolaka :cry:
Świetny model, tak jak mówiłem bardzo chętnie przyjmę w duecie z pierwszym zestawem :LOL:

Co do Actrosa to cieszy mnie fakt, iż pojawił on się u Ciebie. Był to mój pierwszy model z Herpy :love:
Ah te wspomnienia, pamiętam ile ton kleju było na jego kabinie, a szyba była cała "zaparowana" właśnie przez moje amatorskie wklejanie lusterek :ROFL:
To były czasy... :gwizd:

OP
OP
lotus102

lotus102

Znany użytkownik
Reakcje
2.247 7 3
Oh, przepraszam, ominąłem KPolaka :cry:
Świetny model, tak jak mówiłem bardzo chętnie przyjmę w duecie z pierwszym zestawem :LOL:

Co do Actrosa to cieszy mnie fakt, iż pojawił on się u Ciebie. Był to mój pierwszy model z Herpy :love:
Ah te wspomnienia, pamiętam ile ton kleju było na jego kabinie, a szyba była cała "zaparowana" właśnie przez moje amatorskie wklejanie lusterek :ROFL:
To były czasy... :gwizd:
No ładnie na takim modelu szlifowałeś swoje zdolności :mad: no ale nauka nie poszła w las :);)

Ferrix

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
No ładnie na takim modelu szlifowałeś swoje zdolności :mad: no ale nauka nie poszła w las :);)
No wiem wiem, proszę jeszcze doliczyć dwa DAFy z Sachs Trans, one też dostały klej na swoje kabiny :(
Teraz gdy o nich myślę...żyletki same wbijają mi się w żyły :ROFL:

Nauka nie poszła w las? :eek:
Oh, dobrze to usłyszeć :love::love::love::love::love:

OP
OP
lotus102

lotus102

Znany użytkownik
Reakcje
2.247 7 3
No wiem wiem, proszę jeszcze doliczyć dwa DAFy z Sachs Trans, one też dostały klej na swoje kabiny :(
Teraz gdy o nich myślę...żyletki same wbijają mi się w żyły :ROFL:

Nauka nie poszła w las? :eek:
Oh, dobrze to usłyszeć :love::love::love::love::love:
No nie jeszcze Sachs Trans:X3:;) ,do tej pory jakoś nie udało mi się ich zakupić ,a od dawna są na liście (y)

Railways

Znany użytkownik
Reakcje
1.031 16 0
To jakie modele masz jeszcze? Bo widzę tu u Ciebie sporo tego. Polak super(y) ADAC bardzo ciekawie zrobiony, nie wiedziałem, że maja w realu tego typu sprzęt. Poza tym widzę atrapy lamp Fallera hehe mam takie same:D