• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarowe oraz Tir-y Lotus102

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
FL to model sam w sobie wyjątkowy. Man choć jest typową reklamówką, to został wykonany dosyć ciekawie.

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.054 158 2
Właściciel Mana przy wymianie opon zapewne mocno płacze.
A ciasteczkowe Volvo super.

Ferrix

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
O! Super Scania! Zawsze mi się podobała, ale jakoś nigdy nie miałem jak jej kupić :(
Koguty świetnie pasują :)

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Prócz scań, w barwach tej firmy widziałem jeszcze 25 metrowy zestaw z TGXem. Jedna z ładniejszych szwedek, głównie za sprawą tych kogutów.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.099 387 20
Ciekawe te zestawy z ostatnich prezentacji. Trudno wybrać faworyta, bo każdy ma coś w sobie.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.099 387 20
Nie ma to jak mieć duecik. Bardzo fajnie wyglądają obydwa razem na jednej ulicy.

Ferrix

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
OOOOO! Moje klimaty :eek:
Najchętniej napisałbym tutaj długi wykład dotyczący porównania tych PRZEPIĘKNYCH zestawów, ale ugryzę się w język...:cry:
Pierwsza Szwedka podoba mi się pod względem detali, wydaje mi się, że jest w niej coś "ciekawszego" niż w propozycji numer dwa.
W drugiej pojawia się monotonność związana z białymi kolorami, ja rozumiem, że to zestaw i powinien być pod kolor, ale jednak chyba czegoś brakuje.
Naczepa w pierwszym zestawie również wygrywa, mimo, iż w drugiej tył jest bardziej dopieszczony.
Co do tematu kogutów to poproszę kolegów o mniejsze marudzenie i wybrzydzanie, to i tak cud, że Herpa je dodała :gwizd:
Trudno, jeżeli chodzi o faworyta, to wybrałbym obie:D
Kurczę, przepraszam za rozpisanie się, musiałem :(

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.588 67 1
Zdecydowanie w białej lepiej się prezentuje tył naczepy , aczkolwiek bardzo mi w niej brakuje osłon międzyosiowych . Myślę że z nimi by lepiej wyglądała .