• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarowe oraz Tir-y Lotus102

RYSA13

Znany użytkownik
Reakcje
38 4 0
Z tych wszystkich to by mi się dwie kabiny przydały DAF-a i teraz tego Volvo co pokazałeś :) bardzo ciekawe sztuki (y).

DyrdekHz

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Wiking jak Wiking... choć w tym przypadku nie jest źle (oczywiście poza kołami). Nie wiedziałem że SK to już Euro II. :niepewny:

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Fakt, SK od konkurencji są nieco lepiej wykonane, ale ten nie jest zły. Uwagę przykuwa ten emblemat euro 2.

Ferrix

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
Mimo, że od dzisiaj firma Roco jest u mnie na straconej pozycji i składam ręce, aby ogłosiła upadłość postaram się ocenić ten model nie patrząc na jego producenta.:mad:
Bardzo podoba mi się konfiguracja w tym zestawie. Ciekawie prezentuje się niska kabina Volvo. Motyw z Leibniz'a zawsze uruchamia u mnie wielką ochotę na herbatnika tak więc to tyle...teraz idę przeszukiwać szafki w poszukiwaniu choćby jednego ocalałego herbatniczka. :ROFL:

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.588 67 1
Volvo bardzo fajne , podoba mi się jego malowanie oraz konfiguracja osi . Szkoda że tak mało wyszło modeli z tą kabiną . Co do mana tez mi się podoba . Malowanie okazjonalne , ale trzeba przyznać że trochę ciekawsze od tego które niedawno nam Michał pokazał .

Ferrix

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
Noooo, piękny zestaw! Podoba mi się ta generacja MANów w konfiguracji trzyosiowej. Fajnie, że dodano detale takie jak tablice czy choćby podmalowne światła w naczepie-chyba, że to Twoja inwestycja w model to przepraszam. :ROFL:
Ogólnie zestaw bardzo mi się podoba i jeżeli będzie możliwość jego kupna, na pewno zgłoszę się w pierwszej kolejności!

OP
OP
lotus102

lotus102

Znany użytkownik
Reakcje
2.247 7 3
Noooo, piękny zestaw! Podoba mi się ta generacja MANów w konfiguracji trzyosiowej. Fajnie, że dodano detale takie jak tablice czy choćby podmalowne światła w naczepie-chyba, że to Twoja inwestycja w model to przepraszam. :ROFL:
Ogólnie zestaw bardzo mi się podoba i jeżeli będzie możliwość jego kupna, na pewno zgłoszę się w pierwszej kolejności!
Model jest całkowicie oryginalny ,nic nie przerabiany .:)

SP9XUR

Znany użytkownik
Reakcje
862 1 0
Ciasteczkowe Volvo wygląda świetnie.
Man w tej konfiguracji wygląda masywnie i imponująco.
Gratuluję obu modeli (y).