• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarowe Marka

BoBi

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Zwyczajny zdecydowanie najlepszy, Afrika jakoś do mnie nie przemawiała nigdy i raczej nie będzie przemawiać.
Uwielbiam za to białego, bo ma doskonałe felgi w naczepie i bardzo prawidłowo odwzorowane malowanie.

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.007 158 2
Patrząc na fotki modeli przypomniałem sobie jak jakiś czas temu znalazłem ten filmik
Pozwolisz, że go wrzucę u Ciebie w temacie.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.666 387 20
Filmik ciekawy, tylko operator miał jakiegoś parkinsona. :D:D:D
Teraz przydały by się zestawy w pozostałych kolorach, szkoda, że Herpa ich nie wypuściła. :(

Reakcje
11.352 67 1
Modele fajne i wszystkim dobrze znane . Jak koledzy napisali szkoda że więcej modeli w tych barwach nie wyszło . Tym bardziej że jak dla mnie to jedno z ładniejszy malowań ciężarówek w naszym kraju , a po drugie to weszli w przewozy gabarytowe i można by było parę ciekawych modeli mieć .

OP
OP
mareknyc

mareknyc

Aktywny użytkownik
Reakcje
74 8 0
Nadeszła chwila aby zaprezentować model-widmo.
Model jaki jest każdy widzi napewno jest to unikat.
Zapraszam do komentowania.
Lusterka jeszcze nie zamontowane .Fotki prosto po odebraniu przesyłki.

ms01.jpg
ms02.jpg
ms03.jpg
ms04.jpg
ms05.jpg
ms06.jpg
ms07.jpg
ms08.jpg

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.102 108 2
Gratulacje , to prawda model trudny do zdobycia , jednak od czasu do czasu się pojawia , ale ceny jakie osiąga są wręcz kosmiczne.
Gdyby nie ten napis Star to nic szczególnego w nim by nie było.;)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.666 387 20
Bardzo fajny i rzadko spotykany na aukcjach model. Jako polonik to właściwie pozycja obowiązkowa. Muszę wzmóc poszukiwania, bo jeszcze takowego nie posiadam. Może kiedyś...